Het nieuwe voice medium voor interne en externe communicatie


Met vZine zorg je ervoor dat er naar je geluisterd wordt. Met één druk op de knop kan je duizenden personen tegelijk bereiken. Dit gebeurt via de voicemail. Zie het als een voicemail versturen aan grote groepen.

Wat is vZine

Met vZine zorg je ervoor dat er naar je geluisterd wordt. Met één druk op de knop kan je duizenden personen tegelijk bereiken. Dit gebeurt via de voicemail. Zie het als een voicemail versturen aan grote groepen. Hoe werkt het? Het begint met het inspreken van het bericht, wat heel simpel via je eigen computer kan. Op een door jou gekozen tijdstip gaat dit voicemail bericht uit naar jouw lijst met mobiele nummers. De ontvangers krijgen vervolgens een sms met daarin de melding van een nieuw voicemail bericht ook wel voicemagazine genoemd. In de sms kan je jezelf als verzender toevoegen zodat de ontvanger weet dat het bericht van jou is. Vervolgens staat het bericht in de voicemailbox van de personen aan wie het verzonden is.

vZine kan voor zowel interne communicatie als voor reclame en campagnes ingezet worden.

Voordelen

Persoonlijk door het gebruik van de stem van de verzender (in vergelijking met tekstberichten).

Uniek/innovatief doordat jij één van de eersten bent die op deze unieke manier kan communiceren.

Effectief omdat mensen hun telefoon altijd bij zich dragen en zo gebruik kunnen maken van de rustige momenten zoals tijdens woon- werk verkeer. Daarnaast is uit onderzoek is gebleken dat 80% de voicemail te allen tijde afluistert terwijl e-mails al snel worden weg geklikt.

Eenvoudig doordat het voor de gebruiker makkelijk aan te maken is en voor de medewerker makkelijk af te luisteren.

Mogelijkheid tot conversie, per bericht kan een zogenaamd doorschakelnummer worden meegegeven waar de ontvanger naar wordt doorverbonden. Dit door aan het einde van het beluisteren van het voicemail bericht op de “1” toets te drukken. Handig bij een oproep tot stemmen voor bijvoorbeeld de OR of bij een onderzoek dat om een snelle reactie vraagt.

Voor wie is vZine

vZine kan voor zowel interne communicatie als voor reclame en campagnes ingezet worden. Van MKB tot grote corporates heeft vZine zich al bewezen als een betrouwbaar, effectief en innovatief communicatiemiddel.

vZine is zeer geschikt voor interne communicatie, denk hierbij aan een persoonlijk bericht van de directeur aan zijn medewerkers. Maar bijvoorbeeld ook te gebruiken voor reclame en campagnes of voor communicatie vanuit artiesten naar hun fans.