Hou controle + overzicht over uw persberichten!


Geen uren meer bezig met de verspreiding van één bericht omdat meerdere platforms moeten worden ingericht. Met Newsclipper bereikt uw bedrijf snel de juiste personen via de juiste kanalen. Met toegang tot over 6000 journalisten en redacties!

Wat is Newsclipper

Newsclipper is dé online campagnemanager voor bedrijven die regelmatig online persuitingen communiceren. Of het nu gaat om een video, audio, foto, een tekstbericht of crossmediale content, met Newsclipper komt uw communicatie in no time via sluitende kanalen bij de juiste personen terecht.

Voordelen

Newsclipper is uniek in de veelzijdigheid waarmee verschillende boodschappen voor een bedrijf kunnen worden gedistribueerd, beheerd en geanalyseerd. De belangrijkste voordelen zijn: efficiëntie, overzichtelijkheid en inzichtelijke resultaten.

Voor wie is Newsclipper

Newsclipper is voor bedrijven die met enige regelmaat digitale (pers)berichten willen versturen. Newsclipper functioneert als een online campagnemanager voor de woordvoerders, PR-medewerkers en communicatieafdeling van uw bedrijf.